Doe mee!

Help mee om het wereldrecord Grootste Levende Windmolen te vestigen: als deelnemer of als vrijwilliger.

Bouw mee als deelnemer!
Kom zondag 5 oktober, 12.00u naar Waaldijk 9 (het weiland achter restaurant Sprok). Dit is ongeveer vijf minuten fietsen van de Waalbrug. Kom langs en maak onderdeel uit van de Levende Windmolen en kom zo in het Guiness Book of Records. Neem natuurlijk zoveel mogelijk familie en vrienden mee!

Aanmelden is niet verplicht, wel handig. Vul onderstaand formuliertje in of stuur een e-mail naar info@levendewindmolen.nl met vermelding van jouw naam en met hoeveel personen je verwacht te komen. Aangemelden kunnen wij op de hoogte houden van de voortgang en kunnen wij na afloop de foto per mail toesturen.

  • Aanmeld formulier 

Help mee als vrijwilliger!
Wil je meehelpen als vrijwilliger om dit wereldrecord voor elkaar te krijgen? Wij zoeken hulp voor:
vooraf, tijdens en na afloop: het zoveel mogelijk bekendmaken van dit initiatief via flyers, posters, facebook (/levendewindmolen), twitter (#levendewindmolen) en andere media.
vooraf: het maken van spandoeken, bewegwijzering, etc. Op woensdag 24 september om 20.00u verzamelen we in het Universitair Sportcentrum (Heijendaalseweg 141, vergaderzaal 2). We spreken dan met elkaar de praktische zaken door (mn logistiek, stand van zaken, wat moet er nog gebeuren) en gaan letterlijk aan de slag om spullen te maken die we op 5 oktober nodig hebben. Laat even weten of je langskomt via info@levendewindmolen.nl!
op de dag zelf: op de dag zelf kunnen we goed hulp gebruiken bij de vastlegging, administratie en de logistiek.

 

Wil je helpen? Vragen? 

Stuur een mail naar info@levendewindmolen.nl

of neem contact met me op via 06-41008824 (Marianne van den Heuvel).  

Alvast bedankt!